Εορτολόγιο Γιορτές / Eortologio

Εφαρμογή για android smartphones & tablets

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα των δεδομένων σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και προστατεύεται στο μέγιστο βαθμό. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ συλλέγουμε, κοινοποιούμε, πουλάμε , στέλνουμε, αποθηκεύουμε και ούτε χρησιμοποιούμε κανένα είδος προσωπικής πληροφορίας όσο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας ή βρίσκεστε στην ιστοσελίδα μας.

ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι μη προσωπικές πληροφορίες είναι αυτές οι οποίες δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο χρήστη, όπως έκδοση λειτουργικού συστήματος συσκευής, αριθμός μοντέλου συσκευής, συχνότητα χρήσης εφαρμογής κλπ. Κατά καιρούς υπάρχει περίπτωση να συλλέγουμε ΜΗ προσωπικές πληροφορίες με στόχο την συνεχή βελτίωση της εμπειρίας χρήστη, διόρθωση λαθών και προβλημάτων και αναβάθμιση ποιότητας εφαρμογών. Σε περίπτωση όπου ΜΗ προσωπικές πληροφορίες συνδυάζονται με προσωπικές, τότε θεωρούνται σαν προσωπικές πληροφορίες.

Το Εορτολόγιο είναι ένα application που σας βοηθάει να θυμηθείτε τις γιορτές των φίλων σας. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε επίσης να δείτε αν κάποιος από τις επαφές σας γιορτάζει σήμερα και να ρυθμίσετε αυτόματες ειδοποιήσεις.

Τα στοιχεία αυτά δεν μεταφέρονται σε κανένα σημείο εκτός του κινητού/laptop/συσκευής σας. Όλη η επεξεργασία γίνεται τοπικά και μόνο προς δική σας χρήση.

Το Εορτολόγιο χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας, και δεν αποθηκεύει σε καμμία περίπτωση προσωπικά δεδομένα.